Informatie[Home] [Info_over_VOIP] [Zakelijk_VOIP] [3CX] [Producten] [Links] [Over_ons]


Introductie

VoiP doe
je met CPC.

Met uw bestaande centrale over op VoIP? Dat kan. Naadloos.
Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij dit realiseren.

Integratie met GSM nodig?
Ook daarvoor hebben wij oplossingen in ons portfolio. Vraag ons naar de mogelijkheden om uw GSM’s beter te integreren binnen uw bedrijfscommunicatie - op een kosten-vriendelijke manier.

Uw bereikbaarheid staat centraal, terwijl de de maandelijkse kosten dalen en de functionaliteit verbetert. Het is de realiteit van vandaag, met de complete en geïntegreerde oplossingen die wij u kunnen bieden. Doordat deze gebouwd worden met apparatuur volgens open standaarden, bent u verzekerd van de beste koppelingen met bestaande en nieuwe apparatuur. En tegen een verrassend betaalbare prijs.
Het is ook ideaal voor bijvoorbeeld een bedrijf aan huis. Simpel en effectief. Of voor uw praktijk aan huis. Voor een bescheiden investering heeft u een professionele oplossing. Compleet met nummerbehoud.

Omdat wij verder gaan dan alleen maar goedkoper bellen.ISDN wordt VoIP

Begin jaren ’90 was nog investeren in een telefooncentrale met alleen veel analoge lijnen eigenlijk niet verstandig, door de opkomst van ISDN. Een veel betere en betrouwbaardere techniek.
Sinds 2006 is het nog investeren in een centrale met alleen ISDN eigenlijk niet verstandig, omdat er een beter en toekomst-vast alternatief beschikbaar is: VoIP
Voice over IP is de techniek die het mogelijk maakt om over een enkele infrastructuur naast data ook spraak te versturen. Dat kan dus uw huidige Internet-aansluiting zijn.


Traditioneel of...

Traditionele bedrijfscentrales zijn van oudsher ‘gesloten systemen’. Al in 1995 werden de eerste stappen gedaan met VoIP, als een in ontwikkeling zijnde ‘Open standaard’. In het begin van de jaren 2000 kwam VoIP tot wasdom als een werkelijk bruikbaar alternatief. Met onder andere de belofte: nomadisch gebruik - dus overal kunnen bellen en gebeld worden, naast de mogelijkheid tot forse kostenbesparingen.Belofte ingelost!

Gemakkelijk en veilig overstappen op VoIP kunt u met Smart-Tel. Bijvoorbeeld door uw bestaande telefooncentrale via onze oplossingen VoIP te laten “praten”. Dit is vlot te implementeren en realiseert snel besparingen. Nomadisch gebruik wordt mogelijk gemaakt door het door ons toegepaste VoIP-systeem. Zodat u bijvoorbeeld ook vanuit huis kunt telewerken alsof u op de zaak zit.


Management informatie nu !

CPC kan u oplossingen bieden die u al lange tijd zocht en toch niet gevonden heeft. Maximale functionaliteit, uitstekende kwaliteit en toch een hele scherpe prijs. Ons systeem biedt u de mogelijkheid van on-line inzicht en controle op een niveau wat u eigenlijk altijd had willen hebben, maar eerder nooit kon krijgen. Intern in uw bedrijf wilt u elke kostenplaats inzichtelijk hebben. De kosten beheren en beheersen. Logisch.
Nu kunt u dit ook met uw telefoonkosten. Elk moment van de dag on-line zien wat de stand is en of de door u gestelde limieten overschreden worden. Of uzelf simpelweg een mail laten sturen als een limiet overschreden gaat worden.
Advies en investering

Samen met u kunnen we uw telefoonnota’s in hele korte tijd analyseren, om te komen tot een vrijblijvend en helder advies. Wat zijn uw specifieke mogelijkheden om tot een kostenbesparing en/of kostenbeheersing te komen? Als vervanging van uw huidige systeem de drijfveer is om (veel) meer functionaliteit te krijgen dan u nu heeft, wat gaat dat dan kosten en hoe snel heeft u deze investering weer terugverdiend?
Wij kunnen u heel snel en duidelijk de antwoorden geven.


Meer nodig ?

Ook al zijn de mogelijkheden van Hosted VoIP behoorlijk uitgebreid, het kan zijn dat ze toch niet voldoen aan al uw eisen en wensen. Vraag ons dan naar de uitgebreidere oplossingen in ons portfolio

CPC Computers
Steenbergstraat 5
6465 AB Kerkrade
Telefoon: (045) 535 15 88

Email: info@cpc.nl
Internet: www.cpc.nl